Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett och annat


Mitt hjärta är inte delat i tu, utan i tusen.

Ett värmer, Ett värker.

Ett annat skaver, Ett fjärde skimrar.

De andra är tysta.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Omnivore
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-12 21:46



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
känns som att hela jag är i tusen bitar. alltid kluven.
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore