Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn


Natten susar. Tanken suckar.

Sömn kommer inte hit.

Efterlängtad tystnad sviker mig.

Saknat mörker ger ingen tröst.





Fri vers (Fri form) av Omnivore
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-13 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore