Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onykter

Jag alskar dina tankar

Har tankat
mina
fulla med rodvin

Jag rodvinsalskar dig




Fri vers av Kajsa Bohlin
Läst 914 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-19 15:41



Bookmark and Share


  blaite
Nice att rödvinsälska
2012-10-02

    öppettid
den här gillar jag . den bli bokmärkt. riktigt bra gjort
2007-11-07

  Andreas Safer
den här ska sparas i citat hörnan av hjärnbarken, Go Kajsa. Så romantiskt att man vill sörpla finkel sörja!
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Bohlin
Kajsa Bohlin