Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKELAND

LYCKELAND
När jag steg i land,
där druvorna lysa
på Lycklands strand
och flickorna demysa
på stranden i blomster och band,

go on, tänkte jag,
känn mynten i fickan,
i dag är i dag,
den vackraste flickan
om halsen och höfterna tag!

Hon gav mig en titt,
jag kom till ett näste,
där vin ficks fritt,
och vinlöv hon fäste
huldsaligt om huvudet mitt.

När jag steg land
När jag sted land

SOLO
När jag steg i land
Go on tänkte jag

13-2-2017





Övriga genrer av Knoparemoj
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj