Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till allt som du är.


Till allt som du är,

Du är den första jag ringer.

Den enda som hör det jag inte säger.

Den sista mina tankar flyr till innan sömnen benådar mig.

Du är här. Du är nu. Du är allt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Omnivore
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-13 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore