Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram


En oväntad kram är den bästa.

När jag börjat tro att jag bara accepteras, inte efterlängtas,
kom den.

Den bästa av kramar.




Fri vers (Fri form) av Omnivore
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-13 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore