Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var just det

hon på bryggan satt

sjön smekte hennes fötter våta


solen på hennes kropp nuddade


en blandning av varmt och kallt


jag
tror
jag
är
kär

men du är ju tjej, sa hon




Fri vers (Fri form) av Celise
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-15 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celise
Celise