Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

samma människor

de nya makthavarna

samma intention




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2017-02-18 06:56



Bookmark and Share


  henke_r
Den politiska likriktningen gör att vi har att välja mellan pepsi och Cola när vi går till valurnan. Tack för kloka ord!
2017-02-18

  Verner Forsman
Möt den nya bossen. Samma som den ännu nyare bossen.

(nu står dom alla på rad...)
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP