Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dröjde kvar från ”Alla hjärtans dag”.


Inkast

Den där dagen
när vi inte orkar längre
ta smärtans slaglängd

gläds vi just här nu
förspelets tidlöshet som minnet
ger oss av denna dag




Bunden vers av Poetpass777
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-18 09:19



Bookmark and Share


    ZAZ
att hänga kvzr en stunde i glädjen, även om krampaktigt men viktigt.

Bra!
2017-09-26

    ej medlem längre
att orka är inte alltid lätt kram
2017-02-22

    Poetpass777
Tack för kommentarerna! Roligt.
2017-02-22

  Minkki VIP
redan bildtexten, ingressen, kalla den vad Du vill, gjorde dagen soligare


2017-02-18

    ej medlem längre
Säger mycket kärleksfullt
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Poetpass777

Senast publicerade
Inkast
* Se alla