Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vi räcker till.

En annan tid
En annan plats

Där allt är rätt
Och ingenting fel

Där jag är jag
Och du är du

Bara lycka
Inget hat

Där vi får vara
Bara
Du och Jag.




Fri vers av elefant0121
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det bästa jag läst på länge
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

elefant0121
elefant0121