Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukt


Kusligt att se en sjukdom så nära

En Sjukdom som inte förstår

Att den är en sjukdom

En sjukdom som tror att den är det friska

Sjukt




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2017-02-19 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP