Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång


Det var en gång,

Ord som sjunger hopp och längtan,
Äventyr och en förväntan på ett lyxigt slut.

Ord som kransar barndomen min,
En röd tråd av Astrid och vänner:
HC, JK och Grimm.

Det var en gång,
Jättar, dvärgar, häxor.
Prinsessor och några grodor.

Jag vandrar fortfarande vägen genom den magiska skogen.
Med det lyckliga slutet som mål,
i ett land, långt, långt borta.




Fri vers (Fri form) av Omnivore
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore