Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj mig, igen

Överväger varje vaken stund efter 02:13 att överge min längtan till dig.

Tröttnar med nattens övertygande inbrott på mina fantasier om din närhet.
Hur dina smala höfter oförlåtligt skär in när jag tar dig i mig.
Mina händer formar sig efter ditt mjuka, barnsliga ansikte.
Borrar min lilla näsa in i vecket mellan hals och nacke.
Kan dö med din doft hos mig.

Varje nära ögonblick som rispat I min hud.
En skärpa som ungdomens alla avgörande ögonblick,
med nutidens förmåga till reflektion.

Önskar omtag, nytag, andra utgångar av det jag valde bort alldeles för lätt.
Välj mig, igen.
Jag kommer svara ja, vet bättre nu.




Fri vers av Lovis Millicent
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovis Millicent