Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningen med livet är att skapa en så dräglig tillvaro att du kan stå ut tills du dör. Det som kommer sen, det är nästa problem...


Det meningslösa livet

Många söker efter meningen med livet,
men vad är det för mening med det?
Många tar livet för givet,
men man kan ju inte framtiden se.

Imorgon kan vara den dagen,
då allt hamnar upp-och-ner.
Imorgon kan världen förintas,
och ingen minnas något mer.

Så tänk på vad du har idag,
vad varje minut kan ge.
För varje dag kan vara din sista,
men bli inte nedstämd för de\'.

Försök inte alltid förstå dig på livet,
lev det bara så bra du kan.
Men ta aldrig livet för givet,
och grubbla inte över meningen du aldrig fann.




Fri vers av Tildock
Läst 717 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-19 22:13



Bookmark and Share


    IngenDuKänner
Skitbra!!!
2006-12-31

    Blenda
Gumman! Den här är verkligen... underbar! Du har så rätt! Underbar dikt... det finns inga ord ja kan skriva för att jaa beskriva texten.. Men.. wonderful, darli.. wonderful!
2006-05-20

  Inte Perfekt
Underbar text. En sådan bra sammanfattning om vad man borde tänka på medan man lever. En livsfilosofi som denna borde egentligen alla leva upp till. Mycket bra!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tildock
Tildock