Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har just sett en film med Roger Moore som en sådan där man som går omkring klädd i smoking, väl kammad och som urstigen just ur en annons för att vara klädd för att platsa för huvudrollen. Nej, den handlar inte om fru Giljotin.


Något litet om människor





Det vet en ju om jämlikhet.
En sådan bör kräva en liknelse i uttrycket.
Likvärdig klädsel tänker jag mig då.

Den främsta orsaken till att vi ännu står
så långt ifrån varandra
beror troligen på att en manlig agent

sällan är klädd i djupt urringat.
Medan en kvinna i samma situation
ofta har en just sådan klänning eller blus.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP