Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vatten utvärtes


Vatten


Falstaff fakir konstaterar
Vatten är ett farligt gift
Som omger Visby stift
Dags att vi också noterar
Att vatten inte är bra för skinnet
Att rökning, sol och vatten
Är farligt som katten
Det lovar vi att hålla i minnet
Och eventuell odör
Parfym är en bra maskör
Det finns ställen på huden
Där du är särskilt luden
Där bör du tvätta
Blaska och skvätta




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 257 gånger
Publicerad 2017-02-21 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar