Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som då, fast anourlunda och han som det var då är inte du.


Msn-ikonen

Jag kan inte förstå något.
Nu sitter jag här och väntar igen –
precis som förra gången det begav sig.
Jag sitter vid datorn och glor på msn listan,
kanske jag missat att han loggat in?
Och jag blir alltid lika besviken,
för ikonen lyser fortfarande röd.

Det plingar till, någon loggar in.
Jag släpper allt jag har för händerna –
men förgäves, det är inte han.
I kärlek och krig är allt tillåtet –
No fair deal honey.

Tvångstankarna kommer.
Tänk om han undviker mig?
Kalla det depression eller beroende
I couldn’t care less
Honey
Du förstör mig




Fri vers av dark__sign
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 22:29



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag gillade faktiskt beskrivningen mer än själva dikten, den var jättebra. Men dikten var inte dålig den heller. Den är vardaglig med hög igenkänningsfaktor, och jag gillar språkblandningarna. Msn-temat är ganska vanligt nu för tiden, men det gör inte så mycket. Bilden var föresten snygg, men det passade väl inte direkt till dikten i mitt tycke.
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

dark__sign