Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bild


Ropisk Vidd

En fredlig duva byter skrud
En Ripa fäller fannvhits tysta ljud
Du vackra liv från bergens sälla häll
Fyll portalens ljus från morgon till kväll




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-22 10:59



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Roligt med rim
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP