Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I\'m not afraid of the dark.


Bara Ord XLV

Jo
du sade att alla har vi odjur
som döljer sig i djupet
men mina
låg närmare ytan

Jag är sjuk
och varken salvor
eller andra
tvetydligheter
kan rädda mig

Jag är förvriden
förvanskad
förstörd eller
förtydligad

förvirrad

Jag är kapabel till
de mest storslagna
överträdelser
av vår världs
lagar

och jag vill
jag längtar efter
en chans

Kanske
vänder vi taktfullt
ryggen mot varandra
samtidigt
koordinerat
organiserat

och kanske
gör jag ett misstag
tar ett snedsteg
och faller

Så mycket
som då går förlorat
så mycket som aldrig
släpps ut

alla dessa
hemligheter
drunknar nog
med mig
trots allt




Fri vers av BaraOrd
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-05-19 23:05



Bookmark and Share


  ordterroristen
Jag blir nyfiken på vad du är för en person max, väldigt nyfiken. Så många tankar som flödar igenom dig. Fler än jag har själv tom, ovanligt i min värld (nog för att jag inte publicerar dem men det är en annan sak).
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd