Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVGODA SVIN

Jesus duger bara

som ett slagträ i debatten

men en dag kommer Han tillbaka

som en tjuv om natten

då räcker inte kyrkbesök

och egna teorier

då måste man ha väckts ur alla

new age-drömmerier

och självgodheten måste dö

för vetekornets lag

är dödsstötens för alla

fariséers stolta jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-02-23 18:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Suveränt Larz
suveränt!
2017-02-24

    ej medlem längre
Ja, så sant!
2017-02-23

    ej medlem längre
Bra skrivet - trons goda kamp för att vinna det eviga livet
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP