Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det vänder på en enda mening

 

 

där, på kanten, stolens kant, dödens kant
fanns bara hennes ben, intvinnade i varandra, utan känsel, utan längtan

utan framtid.

 

mitt emot, tillbakalutad, trygg och allvarlig
satt livet och sa

"du får komma hit en gång till, vi stuntar i reglerna. du får komma hit igen."

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-23 21:16



Bookmark and Share


    snöö
Det här var en dikt i min smak, väcker djupa tankar. Bra.
2017-02-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärd dikt som har något visst både i känsla och budskap.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP