Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kommer


Gåendes på gatan, går jag.

Redo att uppfylla alla önskningar.

Beredd att vara överallt.

Färdig med allt som de kommer att be mig om.

På gatan går jag tillsammans med det som komma skall.




Fri vers (Fri form) av Omnivore
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-27 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore