Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla


När allt det stora i livet känns farligt eller långt borta,

Då tittar jag efter det lilla, det som är smått, det närmaste.

Eftersom jag kan se på det noga, gärna länge.

Vända och vrida på det i min hand.

Ta fram mikroskopet och kom ihåg hemligheten:

Allting, alla, du och jag måste börja någonstans.




Fri vers (Fri form) av Omnivore
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-27 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omnivore
Omnivore