Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att man har mage att kallla I´m Sorry för årets låt.

Att man har mage att kallla I´m Sorry för årets låt.

Frans Jepperson Wall har stulit denna låt från Matt Simmons Catch & Release. Att man kan ta några strofer ur en låt säger jag inget om. Men han har tagit hela låten och det värsta är att han säger att han har skrivit den själv. Lyssna själva så får ni höra den finns ju på YouTube. Nej,det skulle vara straffbart att göra så.
Man sliter med en låt och sedan stjäls den av någon annan det är ju helt orimligt. Man behöver inte vara musikalisk för att höra det. Han fick en megasuccé med denna låt. Det kan inte vara roligt att veta att man har snott en annan mans låt och hävadar att man har skrivit den. Var finns samvetet. Var finns samvetet för dem i hans omgivning?
Man tycker detta är en skandal av dess like. Jag vet själv hur mycket arbete det ligger bakom en låt.
Nej,man mår faktiskt illa. Jämför själv

Bo Grapenskog




Övriga genrer av Knoparemoj
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-28 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj