Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans för alltid

Att du kunde säga nej var för mig en gåta
Nu tvingas jag se dig ligga där och gråta
Om du bara sagt ja hade allt lätt flutit på
Nu fick du mig att verka vidrig och rå

Men du sa nej så min kärlek fick stanna av
Nu kan jag lika gärna börja gräva en grav
Stor nog för både dig och mig
Tillsammans för evigt skall du alltid vara min tjej.







Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt