Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Let's all go swinging a go go"


SVINGAR MIG

jag svingar mig

mellan dagarna

som tarzan i sina lianer

jag svingar mig över käbbel & tjafs

kotteribildningar och klaner

 

jag möts inte av några

pressuppbåd

jag hör inga kameror klicka

jag är vad jag blivit av idel nåd

och den som vill kan dricka

 

tanken på att få min revansch en dag

som monte christos greve

att utdela ett förödande slag

om sänds världen över på tv

är tilltalande som en soluppgång

men överges och lämnas

det finns viktigare saker än en sång

och att slutligen få hämnas

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170301

 

Johannes 7:38

Uppenbarelseboken 21:6




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-03-01 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP