Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLIXTÅTERBLICK

ett tonfall, en doft

jag förflyttas med ens

en flyktig sekund

när jag minns hur det känns

i dag är det vår

och min tid löper ut

i Fridsfurstens spår

känns det inte akut

 

 

de lyckliga utflykter

vi företog

när tiden var trygg och

när dagarna log

finns kvar i min mors

gamla fotoalbum

och även i hjärtats

mest välfyllda rum

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-03-01 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP