Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Rike består av rättfärdighet, frid och glädje i den helige Ande.


DEN INNERLIGA GLÄDJEN


inför Ditt ansikte
finns glädje tillfyllest
för Du är Den Alltillräcklige
jag skådar upp till Dig
och strålar av fröjd fast
jag är den så tragiskt bräcklige


rentvagen i Ditt blod
förlåten och renad
får jag komma inför nådens tron
all min fördömelse
den bar Du på korset
och tron ger total transformation

glädjen som flödar fram
är tröst från Ditt hjärta
balsam ifrån Gilead igen
Du har välsignat mig
med själva himlen
och jag får kalla mig Din vän


LARZ GUSTAFSSON 4/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-03-04 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna ord med glädje och tröst!
2017-03-04

    ej medlem längre
Vackert och tröstande skrivet Larz!
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP