Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APOSTOLISK GERILLA

hårdare tider kräver tuffare tag

länder på jorden måste byggas med lag

lagen är till för ogudaktigas skull

i denna tid då allting tumlar omkull

tuffare tider kräver hårdare män

gerillastrid på väg mot evigheten

kamp om din själ, kamp om din destination

nåden kan erhållas vid Fridsfurstens tron

 

Jesu armé står utan bomber och stål

utplåning sattes aldrig upp som ett mål

stridstungor ljuder i förbannelsens tid

tungor av eld som föds ur hjärtan i frid

Ordet är skarpare än tveeggat svärd

den som det svingar är av lågor förtärd

fylld av en iver och en erövrarlust

drar Guds gerilla fram från kust och till kust

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2017-03-05 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden brinner. Bra skrivet!
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP