Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DDR

om det här hade varit DDR

hade jag i alla fall

haft jobb

fast jag skulle

ha läst Bibeln

likafullt

och inte manifestet

som tåbb

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-03-06 12:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack, min vän.
Det fanns mycket i DDR som inte var bra, men detta med att man avskaffat arbetslösheten var bra.
2017-03-06

  mare VIP
Varit DDR
doften ligger tung
över moder Svea
bra att du står
upp för Bibeln
oavsett!

2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP