Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAD TIMES

you can't trust anyone

these days

the times have changed

in many ways

it's still expensive

to be poor

and too much cash

is spent on war

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/3 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-03-06 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen kan man lita på, nej det får man allt bli varse! Det är falskhet och lögner överallt!
2017-03-06

  mare VIP
Sant!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP