Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesplats


Tjocka rödblårutiga gardiner
en stor svart askkopp
väl använd
bredvid
ett inte brinnande stearinljus
Bordsskivan är sliten
precis som tyget
i den väggfasta soffan
Det sitter ingen i soffan
inte heller mitt emot
men ljuset faller
ändå
Utanför fönstret
står en staty
med en för länge sedan
mäktig man




Fri vers av Bralin
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-03-07 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin