Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRAHAM PARKER

jag skrev ett brev
till graham parker en gång
där jag berömde
hans fantastiska sång
den om att upptäcka
japan, ni vet
jag skrev ett brev
till denne celebritet

jag skrev ett brev
till graham parker en dag
jag gör mig bäst i skrift
ja, sådan är jag
jag lade brevet
i hans loge på ett bord
undrar om han läste
mina fattiga ord


LARZ GUSTAFSSON  7/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-03-07 16:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Hoppas det
du skriver bra!
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP