Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var dimma i rådjurs ögonen

Det var dimma i rådjursögonen

Det bankade i hjärtat, det var storm i hjärtslagen 

Till dig ropar jag, sorg kan brista och blöda

men blomman ligger gömd under snön. Den är.

 

Snart är det vår. Isarna kommer smälta för blodet är varmt

Då är det åter sol i våra arla morgon timmar. 

Men ännu tindrar ljus i våra stjärnklara nätter

Ännu ekar det djupt, ännu skälver stilla stunder 

Ännu speglar vinter himlen mina ögon

Djup

Djupare

Djupast

...jag bara undrar, var är du nu?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-08 09:23



Bookmark and Share


  limerick
Varmt och så vackert!
2017-03-08

  Tabac VIP
Applåder!

Väldigt ljuv text man blir varm inombords, trots kylan där ute...
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP