Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blomsterbild från Google


FOLK & BLOMMOR

blommor har olika färger

människohud likaså

Herren har skapat blommor

rosa, vita och blå

och till Sin Egen avbild

gjorde Han människan

ingen har någonsin målat

eller skulpterat som Han

 

 

anseende till personen

finner vi inte hos Gud

kärleken till oss är blind för

färgen på hår och på hud

jag är en "vit" medelålders

och till på köpet en man!

ändå har jag blivit frälst ty

ingen kan älska som Han

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2017-03-08 13:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Suverän Larz
vi människor är
verkligen olikfärgade
blommor!
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP