Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT LÄSA ÄR ATT RESA

nu vill jag försjunka i boken

försjunka till dess jag försvinner

bland människor Gud har förvandlat

bland bultande hjärtan som brinner

nu vill jag försjunka i boken

i priset jag aldrig betalat

i tillväxt och kamp och gemenskap

tills drömmarnas stjärnor har dalat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/3 2017

http://www.bokus.com/bok/9789173172202/david-wilkerson-korset-stiletten-och-mannen-som-trodde-att-allt-var-mojligt/

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-03-08 13:39



Bookmark and Share


    sajo
Det är underbart att läsa får en att fly från stunder som kan vara jobbiga. Läsa ger min lungcancer ro i kroppen. Just nu läser jag historiska romaner. Jag ger applåder till din text.

2017-03-08

    ej medlem längre
Det är en bok som är värd att läsa!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP