Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harriet Taylor och John Stuart Mill

de skrev tillsammans

om könens jämställdhet, gissa vem

tog åt sig äran




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-03-08 17:51



Bookmark and Share


  henke_r
Kvinnodagen till ära. I dag skänker vi Harriet en extra tanke.
2017-03-08

  i af apa
konstigt,
vad köttutbunktningar kan göra...


2017-03-08

  alicja lappalainen VIP
De har skrivit boken Om friheten tillsammans... Han hade snoppen, hon snippan alltså snoppen står...som författare till alstret.
2017-03-08

    jaybird
Hon banade viktig väg men mer i skymundan.
2017-03-08

  alicja lappalainen VIP
ja,det var han!
2017-03-08

  Öknens Ros VIP
John Stuart Mill?
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP