Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första dikt på den här sidan


En sekund av liv

Den sanna kärleken
den blomman
blommar bara en sekund
för att sedan få dö
sjunka ihop
i vetskap
att den gjort allt
precis allt
den drömt om
vetskap
att den går tillbaka i vila
inget kan hålla den fast




Fri vers av Muerte
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-05-20 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muerte