Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungfruspelet



Din blick är blott
ett flyktigt ögonblick
i tiden

Din kropp är skön
att skåda
mitt i striden

Din väg är klar och genomriden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-05-20 19:56



Bookmark and Share


  Araminta
suggestiv bild!!
jag tror dock du skulle tjäna
på att dela upp den i tre stycken
för att skapa mer luftrum åt varje del.
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP