Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKLARINGENS LJUS

förklaringens ljus

må det skina

för denne så känslige karl

och lindra hans oro och pina

de år han på jorden har kvar

förklaringens ljus

må det brinna

som lägereld genom hans natt

till dess han ska hemmets strand hinna

mot vilken han kursen har satt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-03-10 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Må hoppets Gud fylla er med all glädje och frid i tron, så att ni överflödar i hoppet genom den helige Andes kraft".

Det får bli min kommentar här!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP