Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GOD VÄN

han var en god vän

från för längesen

men nu har han lämnat vår jord

han ringde för några år sen

och vi växlade några ord

men föga anade jag väl då

att de skulle bli de sista

i höstas gav han upp andan och

blev lagd till de avlidnas lista

 

 

strax kom alla minnesbilderna

från barndomens vildsinta år

med skämt och skratt och allt det där

som smågrabbar inte får

och nästa år blir det femtio år

sen vi möttes på skolgården

och han bjöd mig hem på pannkakor

en dag uppå tallbacken

 

LARZ GUSTAFSSON  10/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-03-10 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnenas sorgetåg
Fin text Larz
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP