Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


HENRY LEE



sammangaddningen
den är här igen
slingrar slugt sig fram
aldrig overksam
genom kärringtrut
spys den gröngul ut
manipulativt
kontraproduktivt

henry lee lucas
slog ihjäl sin mor
på sin sextonårsdag
hon hade sabbat
hans hjärnkontor
för att göra honom svag


konspirationen
krälar sig fram
väser och går på
isebels ande
spader madame
du ska stå på tå
komplotten är rutten
från början till slut
som sin upphovsman
jag näpser satan
militant, resolut
som Jesu stridsmän kan

LARZ GUSTAFSSON  10/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-03-10 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet och bilden är perfekt till texten. Stabil och fast som kedjorna i bakgrunden
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP