Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansade för mig

 

 

 

 

som bäckarna

följer landskapen i dimma

månsken

hon dansade på vår brygga

före stormen

 

jag var inte säker

faster stängde mig ute varje natt

men hon

hon dansade för mig

 

i skymningen

det var före stormen då

bryggorna

gungade lätt på sina pontoner

och jag

hörde vinden sjunga

 

hon dansade den kvällen

 

på vår brygga

 

en månskensdans för mig men

 

det var före stormen




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-10 21:37

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Angel of love
En vacker dikt fylld av mystik och värme.
2017-03-12

    ej medlem längre
Som älvans lek över ängarna....en skönhet onåbar och vacker.
2017-03-11

  Bibbi VIP
Störtskön.
2017-03-11

    ej medlem längre
Efter stormen gryr stiltjen och solen värmer landskapet och bryggan

2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP