Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOD

jag tror inte på

att det finns vandrarblod

för ditt blod är likadant

som andras blod

jag tror på Guds nåd

och på att Han är god

jag tror på försoning

genom JESU blod

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-03-11 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP