Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "Hound Dog"


ANKFLOCK

jag hör er tjattra som en ankflock

ni pladdrar hela dan

jag hör er snattra som en ankflock

över hela stan

ni tror att ni kan provocera mig

men jag har blivit van

 

jag hör er fräsa som en gåsflock

ni väser ut ert hat

jag hör er fräsa som en gåsflock

när den är desperat

om ni är de som tror ni styr är jag en uppstudsig krabat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/3 2017

 

(Musik: Mike Stoller)

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-03-11 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP