Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du är ett fan av Melodifestivalen, avsluta din kontakt som skrivarvän! Jag menar det.


JAG HATAR MELODIFESTIVALEN

jag hatar melodifestivalen

den är ett jippo jag skippar varje år

jag avskyr melodifestivalen

gillar du den är det lika bra du går

jag vill inte umgås med töntar

som slösar tid på sånt värdelöst tjafs

jag hatar melodifestivalen

med allt desss tingeltangel och krafs

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-03-11 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP