Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp eller vilse bland orden...bagatell 437

 

 

Har svårt att hitta

meningen med orden som

fångar vår korta

tid på jorden rinner ut

innan början nått sitt slut

 

kanske pågår allt

samtidigt både förr nu

och det som ska ske

i en evig dans här och

nu och ingen annanstans

 

förord som slutord

och där emellan gömmer

sig meningen med

livet långt bortom orden

rullar eftertexterna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-11 22:56



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ordkraftslust har du ju och du skriver så bra här så man känslan förstår!

Det kan vara svårt ibland att finna ordens gemenskap till att skapa det till poesi/dikt m.m.

Otroligt bra skrivet,beskrivet!
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP