Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barmfager

Ingen musik utan storm
Som bryter mot regn
Som piskar en vind
Glaset kommer en gång brista
Snön kommer en gång smälta
Hjärtslagen håller andan

Ändå öppnar läppar sig mot leendet
Sanningen i hjärtat gör vintern tveklöst mindre kall.
Grenarna mindre nakna.
Gråten mildare.
Livets förunderliga lycka.
För under och förutan darrar kroppen skälvande till mäktiga toner.

Jag biter varsamt i läppen. Kisar. Mjuka krökta fingrar. Blodet rusar. Silvret på backen och sol lyst dag av frost. Vi låter det gå, för att vi kan




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-12 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP