Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här vill jag slå ett slag för en underskattad karaktärsegenskap.


DIN INTOLERANS


ge din intolerans en chans
det är så man skapar balans
mjäkighet möter militans
i ett krig och inte en dans
ge din intolerans en chans
vi har känt den lite till mans
annars kommer vi ingenstans
ge din intolerans en chans

LARZ GUSTAFSSON  12/3 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2017-03-12 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intoleranta människor finns det gott om
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP