Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jacob Gordin 1966 - 2017


VÅR ORIGINALTRUMMIS

det var vi mot hela världen

under några snabba år

och vi träffades på torget

han var 13, mörkgrönt hår

det har varit många turer

hit & dit och upp & ner

men i dag så fick jag veta

att nu finns han inte mer

 

 

men sångerna lever

de lever i oss

ja, sångerna lever

och sångerna slåss

 

 

 

åren gick och vi blev äldre

alla har sin egen strid

men han visste vad som gällde

hur man uppnår verklig frid

det är många år sen folkets hus

och gamla furuvik

när vi framträdde

med "fiendens musik"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170313

 

I ljust minne bevarad.

http://www.gd.se/slakt-o-vanner/minnesord/minnesord-453

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-03-13 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I vackert minne bevarad
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP